2015. január 6., kedd

A Sibelius rövid története


A Sibeliuson Ben és Johnathan Finn ikertestvérpár 1987-ben kezdett el dolgozni. Hat évig dolgoztak szabadidejükben a szoftveren, mely addig még nem látott elemekkel rendelkezett: beépített „intelligenciával” látták el a szoftvert, valamint egy intuitív felhasználói felületet hoztak létre. 1993-ban, miután végzetek az egyetemi tanulmányaikkal, létrehoztak egy saját céget, hogy ők maguk terjesszék a programot.

A Sibelius legújabb verziója
Nem várt sikerben volt részük: nagy eladási számokkal rendelkeztek, a cég gyorsan nőtt, irodákat nyitottak meg az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Kanadában és több mint 100 országból vásároltak a termékükből.

2006-ban a Sibeliust megszerezte az Avid vállalat, mely már addigra is komoly tapasztalatokkal rendelkezett a zenei kottaleíró programok területén és egyéb zenei területeken.

És ki használhatja a Sibeliust?


Bárki! Legyen az amatőr zeneszerető, komoly ismeretekkel rendelkező tanár vagy „igazi” zeneszerző. Bármilyen zenei stílus követői használhatják: soul, jazz, kórusmű, komolyzene, popzene, nem számít, a Sibelius mindenféle stílus szükségleteit képes kielégíteni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése